© copyright s.v.Tivoli

(Wedstrijd)verslag - 4

04 oktober 2015

Tivoli 2 - Braakhuizen 4 (5-6)

Door onze redacteur Pascal Janssen Een erg doelpuntrijk duel verloren we helaas in de laatste minuut. Aan het begin leek geen vuiltje aan de lucht. Het werd 1-0 door Jaffa, een pass van Fredje door het midden, na een goeie passeeractie van diezelfde Fred, werd goed onder de keeper doorgeschoven. Al snel werd het 1-1, een diepe bal werd mooi binnengehouden en vanaf de achterlijn voorgegeven.  Dennis pakt hem niet klem en Stefan was te laat, waardoor de spits hem binnen on tikken. Na 15 minuten volgt een goeie aanval over links, de voorzet van Tommy wordt volledig gemist door Jaffa. Ook wordt na een halfuur te een voorzet van rechts overgeschoten door Vinnie. Hierna kwamen de bezoekers in een goede flow. Het werd 1-2 door een corner die werd binnengekopt in de 33ste minuut. In de 35ste minuut volgde de 1-3, door een voorzet over de grond richting 2e paal waarbij Johan net te laat bij zijn man was. Even later in de 38ste minuut een goede vrije trap van Fredje en daarna gevaar vanuit de daaropvolgende corner de Geldropse keeper redde twee keer goed. Ook de tegenstander mist in de 42ste minuut een grote kans, een vrije kopbal voor open goal. Na de thee ging Braakhuizen vrolijk door. In de 50ste minuut volgde de 1-4, een schot vanuit de tweede lijn ging onder de duikende  Dennis door. Ondanks kansen voor Robke uit een voorzet van Marc, en  Vinnie's schot uit de tweede lijn is het 1-5 na een uur spelen. Hierna rechten wij onze rug en volgden vele kansen. In de 64ste minuut werd een goal van Jaffa wegens buitenspel afgekeurd door de uitstekend debuterende scheidsrechter Mike. In diezelfde minuut maakte Marc 2-5,  via een rush vanaf eigen helft. Ook de 3-5 komt van Marc die vanaf randje buitenspel alleen op de keeper afging. Om zijn hattrick te completeren krult Marc een bal vanuit een korte corner in de lange hoek over de keeper heen. Een fantastische vrije trap van Fred wordt nog gered door de keeper. Maar in de 78ste minuut  wordt Jaffa gevloerd in de 16. De toegekende strafschop wordt benut door Fredje, 5-5. Helaas werd in de 89ste minuut de 5-6 binnengekopt. Ons verlies was hiermee beslecht. Goed teruggekomen in de tweede helft maar helaas konden we de terugkomst van Robke niet vieren met winst.